FYSIURGISK MASSAGE – SPORTSMASSAGE

Line Trudslev Sillemann er min fysiurgiske massør her i NOR.
Jeg er meget glad og stolt over, at Line er en del af huset. Hun har en god fornemmelse af massagen, og hun er professionel, grundig og nærværende.
Det er for mig nogle af de vigtigste egenskaber man kan have, i arbejdet med andre mennesker.
Line og jeg arbejder tæt sammen med supervision og ifm klienter, der kan have glæde af et kombi forløb.

Line siger:
“Jeg stiftede bekendtskab med massage, da jeg var i en periode i mit liv, hvor jeg netop havde brug for den nærvær og afslapning, som massage blandt andet kan tilbyde.
Jeg er uddannet pædagog og har altid vidst jeg skulle arbejde med mennesker. Jeg besluttede mig derfor for, at videre uddanne mig til fysiurgisk massør, og jeg afsluttede den fulde uddannelse inkl RAB godkendelse i november 2017.
Vi er som mennesker en sammensætning af sind og krop. For at være i balance er der brug for, at både vores sind og krop har det godt. Hvis kroppen ikke har det godt, vil vores sind også kunne mærke dette og omvendt. Det er derfor vigtigt for mig, i mit arbejde med massage, at tilbyde et rum og en stund hvor kroppen og ikke mindst sindet får lov, at geare ned midt i en hektisk hverdag.”

Priser pr. 1. februar 2018:
30 min – 300 kr.
60 min – 550 kr.
90 min – 775 kr.

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

COVID-19 support

ONLINE COACHING
Kom fysisk og mentalt styrket igennem denne tid.

Vinnie Davida Søndergaard
+45 25616000
vinnie@davida-sondergaard.dk

COVID-19 SUPPORT