LiPTI – LIFE POWERED THROUGH INSIDE

LiPTI for erhverv er en overbygning til Stressreduktion og Performanceoptimering for ledere og medarbejdere.

En LiPTI 1:1 session kan bestå af træning (boksning, TRX eller funktionelle kropsøvelser), mentoring, afspænding, yoga, meditation og/eller kropsterapi.
Kroppen og nervesystemet afbalanceres og styrkes, så fundamentet for en top performance er til stede.

Jeg kunne ikke have været den bokser jeg var i ringen og præstere på højeste niveau, hvis ikke jeg havde fokuseret på fysisk og psykisk restitution, med kropsbehandlinger, samt daglig afspænding, meditation og visualisering.

Jeg har stor erfaring i at gennemskue det komplekse og se helheden. Derud fra sammensætter vi det mest optimale forløb ud fra dine behov, ressourcer og dit udgangspunkt, så du, både i dit professionelle og private liv kommer bedre i mål.

I en workshop har vi en mere fast ramme hvor vi kombinerer en træning (boksning, TRX eller funktionelle kropsøvelser) med afspænding, yoga og meditation.
Denne afslutning på en intens træning, giver bevidsthed og ro i hver eneste muskel og celle. Du kommer tilbage i kroppen, aktiverer parasympatikus, som er nervesystemet i afslappet tilstand. Derved kan du fortsætte eller afslutte dagen på den bedst mulige måde.

En helhedsorienteret tilgang til kroppen og det mentale vil give dig en bedre restitution, samt bedre performance og større tilstedeværelse i din træning og din hverdag.

Du opnår:
· Bedre kropskontakt, styrke og mobilitet.
· Bedre kontakt til din intuition, så beslutningskraften øges og timingen forbedres ift. den daglige balance og peak performances
· Klarhed og ro
· Brugbare værktøjer til at opretholde balancen og styrken privat som professionelt

Varighed:
1:1 session 2,5 time
Workshop 3 timer

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

ONLINE COACHING
Kom fysisk og mentalt styrket igennem en svær tid.

Få sparring, vejledning og øvelser.

Vinnie Davida Søndergaard
+45 25616000
vinnie@davida-sondergaard.dk

ONLINE COACHING