fbpx

FOREDRAG

PERFORMANCE OG MENTAL BALANCE

Livet som kvindelig professionel bokser. De store oplevelser, samt bagsiden af medaljen ved at ville være den bedste for enhver pris.
Hvordan programmerede jeg mig selv til sejr mod de bedste i verden? Meditation og visualisering var altafgørende for mig.
Hvordan bruger jeg erfaringerne og indsigterne i dag privat og professionelt?

Varighed: 60 min inkl. spørgsmålTidligere foredrag og anbefalinger

  • Nordiske Medier – Jeg besøgte salgsafdelingen i Nordiske Medier for at fortælle min historie.
    Jeg talte bl.a. om, hvordan jeg nåede mine mål som amatørbokse på landsholdet og senere som professionel. Samt hvordan jeg optimerede mig selv fysisk og mentalt ift. de udfordringer der var i og udenfor ringen. Meget af det med reference til sælgernes hverdag ift. målsætning, forventninger og det at tage ansvar.

    Martin Quader, chef for afdelingen, havde følgende kommentar efter dagen: “Det var virkelig spændende og der blev talt meget om dig og dine oplevelser hen over aftenen…” “Det var et rigtig godt foredrag, som jeg klart kan anbefale til andre resultatdrevne organisationer.”

  • Hellebjerg Idrætsefterskole – Som tidligere elev besøgte jeg Hellebjerg for at fortælle min historie og give et indblik i min hverdag som top bokser.
  • Randers Arrest – En dag med et indblik i min historie og mit liv som bokser, det at have modet, viljen og disciplinen til at tage ansvar i eget liv, og gå efter sejrene.
  • Fagforeningen Business Danmark – Et foredrag om min boksekarriere, hverdag, kost og livsstil.
  • Familier Med Kræftramte Børn – som ambassadør har jeg lavet oplæg, ifm. arrangementer, om min boksekarriere og hvad der skal til for at nå sine mål.

Kontakt mig for mere information.

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

HOLDTRÆNING

Kom med til udendørs TRX og funktionel træning i smukke omgivelser lige ved vandet.
Jeg guider dig igennem en time med både styrke, puls, balance og teknik – og altid med høj kvalitet, højt humør og afsluttende afspænding .

Hvor: Udenfor Well-Come Fitness (Hellerup)

LÆS MERE...

G-SY29L933K2