fbpx

MENTORING

Mentoring indgår oftest som en del af en helhed, enten i en træningssession eller ifm. en behandling.

Alt i os hænger sammen og påvirker hinanden. Det er vigtigt at turde se på det der er, for på den måde at kunne finde ind til kernen af problematikken, og få genskabt klarhed, beslutningskraft og flow.
Det kan være svært at gennemskue sammenhænge og se sig selv i meta perspektiv. Derfor kan mentoring være det der gør forskellen, det der skaber en klarhed og tydeliggører næste skridt i udviklingen.

Alt hvad du modsætter dig, tiltager i styrke.

I min boksekarriere udviklede jeg en evne til at omprogrammere mig selv. Jeg brugte teknikker, primært fra NLP, til at slukke og tænde for det der skulle bruges i den givende situation.
Jeg skrev mine sejre i mindste detalje. Jeg så det, og mærkede det helt ind i mine celler – og derfor blev det sådan.
Det var enormt kraftfulde energier og ressourcer jeg mobiliserede, tvivl og uhensigstmæssige tanker var ikke eksisterende i de aller vigtigste øjeblikke. Der var ingen anden mulighed en sejr.
Det var fascinerende at opleve, og bekræfter at vi kan meget mere end vi tror – hvis vi tør.

Denne erfaring og min evne til at se detaljerne og det store perspektiv på én gang gør, at vi sammen gennemskuer dine udfordringer ift. at nå dit mål og intentioner for livet. Du blive en mere hel udgave af dig, hvor der er ligevægt mellem den maskuline og feminine kraft.

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

HOLDTRÆNING

Kom med til udendørs TRX og funktionel træning i smukke omgivelser lige ved vandet.
Jeg guider dig igennem en time med både styrke, puls, balance og teknik – og altid med høj kvalitet, højt humør og afsluttende afspænding .

Hvor: Udenfor Well-Come Fitness (Hellerup)

LÆS MERE...

G-SY29L933K2