OM VINNIE

Min mission er at inspirere, udvikle og flytte på mennesker, med udgangspunkt i helhed og balance i det fysiske, psykiske, mentale og spirituelle – for kun dér finder du styrken og nøglen til forandring og vækst.

BAGGRUND

Jeg er født i 1980 i Vejle og vokset op på en gård på landet. Sport og fysisk aktivitet har altid fyldt meget i mit liv. Derudover har jeg altid haft en stor nysgerrighed for og lyst til, at udforske hvordan mennesker fungerer både fysisk, psykisk og spirituelt, og ikke mindst hvordan jeg optimerer mig selv og bliver den bedste udgave af mig.

Jeg har altid bevæget mig i en mandeverden, lige fra helt lille hvor jeg spillede fodbold, kørte ræs på cyklen, legede vildt og hvis jeg kunne vælge, aller helst ville se Formel 1 og fodbold på tv. Det har nok gjort mig ekstra hårdfør og lært mig at se alt som en udfordring og en mulighed for at lærer og udvikle sig.
Dette drive motiverer mig, og jeg får lyst til, at kaste mig ud i alle udfordringerne som et lille barn fuld af tillid, der ikke tænker i præstation eller hvad alle andre mener. Sådan skal det blive ved med at være.

LEG, GLÆDE OG NYSGERRIGHED ER IKKE NOGET VI LÆRER, DET ER NOGET VI GLEMMER

Det har altid været vigtigt for mig, at have en fin balance mellem det maskuline og feminine. I dag ved jeg, at jeg er bedst og aller mest powerful, når jeg har rum og plads, ro og tid til fordybelse og stilhed, samtidig med, at jeg er udadvendt, social, maskulin og stærk.

Denne balance er for mig livsnødvendig, og jeg er sikker på, at mange mennesker vil kunne få et større overskud, mere power og balance i hverdagen og livet, ved at prioritere disse to sider mere ligeværdigt.

KROPPEN FORTÆLLER OS ALT HVAD DEN BEHØVER – MEN DET KAN VÆRE NØDVENDIGT AT VÆRE STILLE, FOR AT HØRE HVAD DER BLIVER SAGT…

Jeg elsker det direkte, rene og ærlige, jeg kan ikke lade som om eller bilde mig selv noget ind. Derfor har det i mit liv og i min karriere været naturligt, med stor nysgerrighed, at kigge på det der er svært, også selvom det kan gøre ondt.

Hvorfor skulle jeg ikke gøre det? Og hvad er det værste der kan ske? Jeg ønsker bare at opnå det fulde potientiale på alle plan, og så er jeg klar til, at gøre det der skal til.

JEG TROR PÅ, AT ALT HVAD DU MODSÆTTER DIG TILTAGER I STYRKE

Jeg boksede som amatør fra 1998 – 2007. Samme år blev jeg professionel, og i 2008 flyttede jeg til København for at optimere min professionelle karriere.
Jeg ramte en periode i dansk professionel boksning med stilstand og meget ringe forhold, dvs. få stævner, sjældent med tv dækning og derved næsten ingen sponsorer. Jeg boksede på alle stævner i Danmark, men havde alligevel kun 6 kampe i de sidste 3 år (2008 – 2010) af min karriere. Det var en daglig kamp med økonomien, og det at træne uden noget mål i sigte blev hverdag for mig. Men jeg er lidt stædig, og jeg er vant til, at kæmpe til jeg når de mål jeg sætter mig – så modgangen var hård men samtidig en stor motivator.

Det er selvfølgelig ikke optimalt, at skulle bokse mod nogle af verdens bedste boksere, og samtidig, i lange perioder, være sin egen manager udenfor ringen og arbejde for at holde økonomien og karrieren kørende. Men netop det har givet mig en masse indsigt og sejre på vejen. For mig har det været en livslang uddannelse, jeg har fået det optimale ud af mine muligheder, det er jeg stolt og taknemmelig over.

I januar 2011 indstillede jeg karrieren. Jeg har ikke kontrol over meget af det, jeg som professionel bokser er 100 % afhængige af. Med den erkendelse var jeg ikke i tvivl, da kampen måtte slutte. Ligeledes kunne jeg også mærke, at det hverken var et sekund for tidligt eller et sekund for sent.
Jeg har hele tiden været tro mod mig selv og mine ambitioner, det er det vigtigste. Derfor fik jeg også mig selv med, og havde mod og lyst til at begynde et nyt kapitel i mit liv, hvor jeg ville bruge alt det jeg havde fået med mig fra 13 år i den verden.

Alle kampene, alle glæderne, blodet, sveden og tårerne, må nødvendigvis komme andre til gode. Jeg er taknemmelig, og ser hver dag frem til det der kommer, og til mit arbejde med andre mennesker.

Det kræver ærlighed og mod, at ligge en plan og tage det første skridt. Dernæst handler det om, at have modet til at fejle og modet til at vinde.

UDDANNELSE/ERFARING

  • Uddannet Fysiurgisk Massør i 2007
  • Uddannet Kranio Sakral Terapeut i 2008
  • Uddannet Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut i 2017
  • Uddannet træner i TRX Suspension Training. STC 2010, SMSTC 2012, FTC 2017
  • Personlig Træning i Well-come Fitness siden 2011
  • Coach og træner i Fightklub.dk fra 2008 – 2011
  • Arbejdet med unge gennem Breath SMART/ Prison SMART fra 2008 – 2015
  • Kropsterapeut ( fysiurgisk massage, kranio sakral terapi, healing og akupunktur) hos Sportsfyssen fra 2008-2013. Fysioteam fra 2013. NOR: Nordic Health House fra 2016.
  • Mentor i Det Lærende Fængsel

BOKSEKARRIERE

Amatør og prof. fra 1998 til 2011.
Amatørkampe: 74 (60v – 14t)
Amatør titler:
2 x Europamester, første kvinde i Danmarks historie.
EU Mester, og bedste bokser.
VM Bronze.
5 x Jysk, 4 x Dansk og 3 x Nordisk – Mester.

Professionelle kampe: 11 (10-1-0 (4)).
Professionelle titler:
EBU Europamester, WBC junior og WIBF Mester.
Jeg indstillede karrieren i 2011, som regerende Europamester og i top 10 på verdensranglisten.