fbpx

WORKSHOP – Life Powered Through Inside (LiPTI)

LiPTI workshoppen er for dig, der ønsker en pause fra hverdagen, og for dig der ønsker balancen, styrken, selvindsigten og de rette værktøjer i dit liv.

Vi kombinerer funktionel træning (TRX og frie kropsøvelser) med efterfølgende yoga, afspænding, meditation og åndedrætsteknikker.
Denne afslutning på en intens træning giver bevidsthed og ro i hver eneste muskel og celle. Du kommer tilbage i kroppen, grounder og lander nervesystemet, så du kan fortsætte eller afslutte dagen på den bedst mulige måde.

Vi kommer igennem en helhedsorienteret træning for krop og sind som giver dig en bedre restitution og performance, samt et større nærvær i din træning og din hverdag. Du kan efterfølgende bruge værktøjerne, til at forbedre din egen træning og afspænding, samt din ro og klarhed i hverdagen .

ALLE KAN VÆRE MED. Vi justerer træningen efter niveau og ambitioner. Det er ikke nødvendigt med forudgående kendskab til TRX, meditation eller yoga.

Træning for krop og sind.

LiPTI er en gennemprøvet metode, som er udviklet i 2012 ud fra måden jeg optimerede mig selv fysisk og mentalt i min karriere som amatør og professionel bokser igennem 13 år, hvor jeg bl.a. blev 3 x europamester.

Jeg har rejst og mediteret i Indien, og siden 2008 integreret en fast meditations praksis i min hverdag.

Jeg kunne ikke have været den bokser jeg var i ringen og præstere på højeste niveau, hvis ikke jeg havde fokuseret på balancen mellem den maskuline og feminine kraft – bevidstheden om både det hårde og det bløde.
Den fysisk og psykisk restitution, med kropsbehandlinger, mental træning, daglig afspænding, meditation og visualisering var altafgørende for min præstation og restitution .

“Det ER muligt, og for mig det eneste naturlige, at integrere en effektiv træning med at mærke og drage omsorg for kroppen.”

Dato & Tid

Søndag d. 6. marts kl. 11:00-13:30
Søndag d. 3. april kl. 10:30-13:00
Søndag d. 1. maj kl. 11:00-13:30
Søndag d. 12. juni kl. 11:00-13:30

Sted

Træningsklinikken
(hos Ida Krak)
Ordrupvej 56
2920 Charlottenlund 

Pris & tilmelding

525 kr.
for 2,5 times inkl. the og snacks.
Din plads er sikret, når pengene er overført via MobilePay 41101 (VDS kropsterapi, træning, mentoring)

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

HOLDTRÆNING

Kom med til udendørs TRX og funktionel træning i smukke omgivelser lige ved vandet.
Jeg guider dig igennem en time med både styrke, puls, balance og teknik – og altid med høj kvalitet, højt humør og afsluttende afspænding .

Hvor: Udenfor Well-Come Fitness (Hellerup)

LÆS MERE...

G-SY29L933K2