STRESSREDUKTION FOR LEDERE OG MEDARBEJDERE

Har du ramt muren, er du udbrændt og har mistet overblikket?
Siger din krop fra og siger din indre stemme, at der er udsolgt på alle hylder?

I en stressreduktion arbejder vi med en fysisk og mental genopbygning, vi finder ind til kernen af det der har skabt en stress reaktion.

Det handler om at samle kroppen og nervesystemet op, at genfinde roen og evnen til at se klart og mærke sig selv.

”Ved at respektere dig selv og lytte til kroppens signaler og behov kan du begynde at arbejde med kroppen i stedet for at kæmpe i mod den. Resultatet er en krop og et nervesystem i balance, en bedre restitution samt øget beslutningskraft og overskud.”

Vi starter fra bunden, fra kernen af det der fylder mest. På den måde, skaber vi fremadrettet et stærkere fundament, øgede ressourcer og en bedre balance mellem den maskuline og feminine kraft.

“At kunne kommunikere med kroppen og lytte til intuitionen er en stor styrke og en nødvendighed for at kunne præstere på højeste niveau og have sig selv med hele vejen.”

Først når vi er afbalanceret og i god kontakt med os selv, kan vi skabe et fundament, hvor det er muligt at passe på os selv, og træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter.

Du opnår:
· Hjælp til at restituere og styrke krop og nervesystem.
· Teknikker til mental afspænding og til at få sindet i ro, så du ser klart og mærker dig selv bedre.
· Værktøjer til at navigere og holde balancen i livet og arbejdslivet – og derved en langtidsholdbar virkning af forløbet.
· Mere glæde og flow i din hverdag og dit arbejdsliv.

Forløb:
Et forløb består af en kombination mellem kropsterapi, blid træning/bevægelse, mentoring, yoga, afspænding og/eller meditation – tilpasset 100% til dit udgangspunkt og dine ressourcer.

Pris:
6 sessioner a 90 min: Kr. 12.000
1 session a 90 min: Kr. 2.400

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

ONLINE COACHING
Kom fysisk og mentalt styrket igennem en svær tid.

Få sparring, vejledning og øvelser.

Vinnie Davida Søndergaard
+45 25616000
vinnie@davida-sondergaard.dk

ONLINE COACHING