fbpx

LiPTI – LIFE POWERED THROUGH INSIDE

LiPTI for private, fungerer som events for hold på mellem 8-16 deltagere.
Varighed: 3 timer inkl velkomst og afslutning med te og eventuelle spørgsmål.

Giv dig selv en pause fra hverdagen
Det er en dag med fysisk og mental træning, pulsen kommer op, men også helt ned. Det er langsomhed, indsigt og selvomsorg på et nyt plan.
Du går derfra opløftet, men også helt afslappet og med en følelse af at være hjemme og mærke dig selv på en ny måde.
Du vil efterfølgende kunne bruge værktøjerne i din hverdag, til at forbedre din ro, tilstedeværelse, samt fysiske og mentale restitution.

Hvem kan deltage?
ALLE kan være med på dette event, det kræver ingen forudgående kendskab til træning, yoga eller meditation. Vi tilpasser niveauet til dit udgangspunkt og dine ambitioner.

LiPTI er inspireret af måden jeg optimerede mig selv fysisk og mentalt i min boksekarriere.

Jeg kunne ikke have været den bokser jeg var i ringen og præstere på højeste niveau, hvis ikke jeg havde fokuseret på fysisk og psykisk restitution, med kropsbehandlinger, samt daglig afspænding, meditation og visualisering.

Forløb:
Vi kombinerer funktionel træning, f.eks. TRX®, boksning eller funktionelle kropsøvelser med efterfølgende afspænding, yoga, meditation, åndedrætsteknikker.
Denne afslutning på en intens træning, giver bevidsthed og ro i hver eneste muskel og celle. Du kommer tilbage i kroppen, grounder og lander nervesystemet, så du kan fortsætte eller afslutte dagen på den bedst mulige måde.

Helhedsorienteret træning vil give dig en bedre restitution, samt bedre performance og større tilstedeværelse i din træning og din hverdag.

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

HOLDTRÆNING

Kom med til udendørs TRX og funktionel træning i smukke omgivelser lige ved vandet.
Jeg guider dig igennem en time med både styrke, puls, balance og teknik – og altid med høj kvalitet, højt humør og afsluttende afspænding .

Hvor: Udenfor Well-Come Fitness (Hellerup)

LÆS MERE...

G-SY29L933K2