fbpx

PERSONLIG TRÆNING

**Sessioner med personlig træning er forbeholdt mine individuelle 8-ugers forløb, eller som forberedelse til at deltage på mine udendørs hold eller indendørs workshops.

Jeg er ekspert i boksning og TRX Suspension Training.
Derudover har jeg stor erfaring i, at finder den bedst mulige balance ift. dine mål og ønsker – så hverdagen hænger sammen, så du er motiveret og så din krop og dit nervesystem er i harmoni og balance.
Det er ikke sikkert, at hård træning er vejen frem for dig.
Det er balancen i helheden der giver resultater.

Du opnår:

  • Styrke, stabilitet og smidighed
  • Klarhed over og værktøjer til at nå dine mål.
  • Større fysisk og mentalt velvære.
  • Øget kropsbevidsthed, så du kan træne mere effektivt og derved få større udbytte og glæde af din træning.
  • Værktøjer til at undgå skader samt afspænde krop og nervesystem.

“Af og til kan en stræben efter målet få os til at glemme, at være tilstede i processen. For mig er processen vigtig, men også sjov og udfordrende. Dér mærker jeg min krop, udvikler detaljer og færdigheder, får nye oplevelser og leger. Alt dette gør mig glad, og i sidste ende bedre og skarpere til det jeg gør.”


Min filosofi

Less is more – det handler om kvalitet frem for kvantitet. Der skal være en mening med det du gør, og en retning mod målet. De fleste har en travl hverdag, netop derfor er det vigtigt, at træne effektivt og give lige præcis det input, der giver det bedst mulige output.
Et mål kan også være helt enkelt – at bevæge sig, mærke og forkæle sin krop, uden fokus på et bestemt resultat.

Vær 100 % tilstede i hver eneste træning, hver eneste øvelse, bevægelse og gentagelse. Slap af med god samvittighed, og træn med god samvittighed.

Fokus på helheden. Den rette træning og kost er selvfølgelig vigtigt. Men det er lige så vigtigt at have fokus på en optimal søvn, samt hvilke stressfaktorer du i dit liv skal være opmærksom på – det gælder både funktionel stress og psykisk stress. Det er balancen i helheden der giver resultater, der er ingen holdbare shortcuts. Ærlighed omkring målsætning, prioritering og din grad af investering er altafgørende.

Leg og glæde er en vigtig ingrediens i træningen. Vi lærer bedre, er mere motiverede og har automatisk en bedre vejrtrækning. Disse faktorer er med til at øge kvaliteten af træningen , og derved når du målet og mærker forandringerne hurtigere.

BOKSNING

For mig er boksning både et mindgame, en dans, et skakspil og en rå slåskamp mand mod mand, kvinde mod kvinde. Der er så mange faktorer der spiller ind, og alt skal gå op i en højere enhed for at det lykkedes. Det er fascinerende og skræmmende på samme tid.

“To be a boxer.
Boxers are highly tuned to a degree, not known in other sports. They ply their skills alone, and there is nowhere to hide. They need to be in top physical condition and unrelentingly brave.
If you take the endurance of a tennis player, the courage of a racing driver, the sensibility of an actor, the continued discipline of the long distance runner, mix those ingredients together and you are on the way to knowing, what it takes to be a boxer” – Unknown author.

For mig er det en stor glæde at kunne dele min passion og fascination for boksning.
Det er så meget mere end den rå slåskamp, men det oplever man først når man prøver det “rigtigt” og oplever alle facetterne.
Vi arbejder i 100% trygge rammer, hvor du træner det tekniske, taktiske, bevægelserne, samt slår på sandsæk og plethandsker.
Ingen sparring med mindre du selv ønsker det og har det rette niveau.

Alle kan boksetræne, det kræver ingen forudgående kendskab, niveau eller fysisk form.

TRX® Suspension Training

Mine uddannelser indenfor TRX® Suspension Training
STC 2010 (Suspension Training Course)
SMSTC 2012 (Sports Medicine Suspension Training Course)
FTC 2017 (Functional Training Course)
GSTC 2020 (Group Suspension Training Course)
TRX Summit Nyborg 2017
TRX Summit Oksbøl Kaserne 2019
TRX Summit Nottingham, England 2019

TRX Suspension Training er et helt unikt træningssystem, udviklet af U.S. Navy SEAL. Det er hård, sjov og udfordrende træning, hvor du udelukkende arbejder med din egen kropsvægt. Det giver udholdenhed, styrke, stabilitet, mobilitet, balance og koordination.
TRX-træning styrker dig indefra. Det betyder, at du bliver bedre til alt, hvad du gør. Uanset om du arbejder på kontor, er tømrer, løber eller fodboldspiller. Så styrkes dit fundament og du bliver i stand til, at bruger din krop mere optimalt i alle situationer.

TRX Suspension Training er en blanding af dynamiske og statiske øvelser.
Du træner hele kroppen, men fælles for alle øvelser er, at du konstant skal være kropsbevidst og aktivere core muskulaturen.

Alle kan være med, da du selv justerer vægten og sværhedsgraden i hver enkelt øvelse.
Jeg har arbejdet med alle typer i TRX Suspension training. Lige fra nybegyndere og personer der skal genoptrænes til elite sportsfolk.

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

HOLDTRÆNING

Kom med til udendørs TRX og funktionel træning i smukke omgivelser lige ved vandet.
Jeg guider dig igennem en time med både styrke, puls, balance og teknik – og altid med høj kvalitet, højt humør og afsluttende afspænding .

Hvor: Udenfor Well-Come Fitness (Hellerup)

LÆS MERE...

G-SY29L933K2