ERHVERVSMENTORING OG LiPTI

Erhvervsmentoring & LiPTI (Life Powered Through Inside) er et nyskabende produkt udviklet af Signe Kolmos og jeg.
Vi integrerer det bedste fra to verdener, frem mod større forståelse af dig selv fysisk som mentalt, samt mod øget performance og beslutningskraft.

Signe er kemiingeniør, coach og Leading Energy and Essence Practitioner (LEEP).
Signe har mere end 15 års erfaring med projekt- og personaleledelse i den danske lægemiddelindustri bl.a. SSI, ALK og Novo Nordisk. I dag er hun erhvervsmentor og coach.

” Gennem min karriere har jeg optimeret og forfinet mine evner til i alle situationer at skabe ro, overblik og beslutningskraft. Jeg arbejder med ærlighed, intuition og datadrevet struktur omkring de udfordringer du har i livet.”

LiPTI er en metode jeg har udviklet ud fra den måde jeg optimerede mig selv fysisk og mentalt i min boksekarriere.

Jeg kunne ikke have været den bokser jeg var i ringen og præstere på højeste niveau, hvis ikke jeg havde fokuseret på fysisk og psykisk restitution, med kropsbehandlinger, samt daglig afspænding, meditation og visualisering.

En session kan bestå af træning (boksning, TRX eller funktionelle kropsøvelser), afspænding, yoga, meditation og/eller kropsterapi.

Jeg har stor erfaring i at gennemskue det komplekse og se helheden. Derud fra sammensætter vi det mest optimale forløb ud fra dine behov, ressourcer og dit udgangspunkt, så du, både i dit professionelle og private liv kommer bedre i mål.

Et Erhvervsmentoring og LiPTI forløb består af:

· 3 x 90 min erhvervsmentoring

· 3 x 2,5 times LiPTI

· Pris med 25% rabat: 14.400,-

BOOK ET FORLØB - KONTAKT MIG PÅ tlf. +45 25616000

© Copyright 2008-2019 · Vinnie Davida Søndergaard · Human Balance - Mastership Vision · CVR: 30259939 · Website by Websterne

ONLINE COACHING
Kom fysisk og mentalt styrket igennem en svær tid.

Få sparring, vejledning og øvelser.

Vinnie Davida Søndergaard
+45 25616000
vinnie@davida-sondergaard.dk

ONLINE COACHING